top of page

Varumärkesfotograf

Företagsporträtt

Paket Porträttfotografering

Porträttfotografering

Vi tar ett telefonmöte eller en kopp kaffe där vi pratar om dig, dina drömmar och om vad i ditt företag som får det att pirra. Tillsammans planerar vi hur dina fotografier ska genomföras. Var, hur och när. Dagen för fotograferingen så möts vi på bestämd plats. Fotograferar i ca 1 timma. Under denna fotografering blir det ca 20-50 digitala bilder som redigeras och levereras sedan via en länk till din mail, senast 2 veckor efter fotograferingen.

 

4000:- ex moms

Paket Varumärkesfotografering

Vi ses över en kopp kaffe antingen på ett kafé eller i min ateljé på Hisingen. Vi pratar om dig, dina erfarenheter, varumärke och drömmar. Tillsammans planerar vi hur du vill visa ditt unika varumärke, var, hur och när. Dagen för fotograferingen så möts vi på bestämd plats. Fotograferar i ca 4 timmar. Alt. delar upp på 2x2 timmar. I detta paket levereras mellan 

50-150 st redigerade digitala bilder via en länk till din mail, senast 2 veckor efter fotograferingen.

 

10 000:- ex moms

Företagare
Jag erbjuder porträttfotografering för att hjälpa dig skapa en stark visuell identitet för ditt företag och varumärke.
 
Vi träffas för ett möte och en kopp kaffe, antingen på ett café i stan eller digitalt om du hellre önskar det. Under mötet diskuterar vi hur fotograferingar vanligtvis genomförs och hur vi kan utforma dina unika bilder.
 
Det är viktigt att du redan har funderat över hur du vill att din visuella identitet ska se ut och vilka färger som ska ingå.

Kontakta mig för en kostnadsfri fika så pratar vi.
Porträtt vacker kvinna
Porträtt

Laurry Ramires

Fotograf och kollega 

Porträtt keramiker
Porträtt keramiker
Porträtt keramiker

Ulrika Elmberg är keramiker och driver Munk Form & Fason i sin keramikverkstad i Sävedalen, Rosengaraget i Jonsered och Kvarteret Kniven i Partille. I mitt fotopaket, som är specifikt utformat för att förstärka ditt varumärke, har jag skapat ett frågeformulär som kan vara till hjälp om du behöver vägledning.

Jag erbjuder fotografering av dig och/eller din personal i naturliga miljöer eller i en studio, beroende på vilken typ av uttryck du önskar för dina bilder.

Efter fotograferingen bokar vi in ett nytt möte där jag presenterar bilderna för dig.

Om mitt bildspråk lockar dig är du välkommen att höra av dig. Jag ser fram emot att hjälpa dig skapa fantastiska bilder som förstärker ditt varumärke och din visuella identitet. 
Porträtt soloprenör
Porträtt vacker kvinna
Porträtt företagare

Anna Lundberg - Ordningskreatören

Mina porträtt är inte bara bilder. De är berättelser om framgång, passion och mod. De är verktyg för att marknadsföra ditt företag eller för att fira din personliga resa. Tillsammans skapar vi bilder som gör att du sticker ut från mängden, som du kommer att minnas i hjärtat och presenterar dig på bästa möjliga sätt.

Porträtt företagare
Porträtt

Sofi Svensson- Svenssontradgarddesign.se

Porträtt företagare

Marlene Bagleborn - Fotograf & kollega

Porträtt företagande kvinna
Porträtt företagare
Porträtt entreprenör
Porträtt företagare

Erica Jones Heier

Porträtt företagare
Porträtt företagare

Erika Olsson - Bemotion AB

Porträtt företagare
Porträtt företagare

Lets face it

För levande och kreativa bilder. Kontakta mig för offert

Skeppspromenaden 1

417 63 Göteborg

Tel. 0739804486

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page