top of page

Porträttfotografering

Porträtt vackar kvinna
Du vackra kvinna
 
Kanske är du en hårt arbetande kvinna? Dina barn är vuxna och flyttat hemifrån? Du är på en plats i livet där du känner att du trivs och som du vill vara på?
Du vill ta plats. Du vill visa upp dig och skrika ut att du duger, du är vacker och du är värd allt!
Kanske är du mer hemlighetsfull och vill kika fram bakom din favoritblomma, ett vackert tyg av tyll eller fotograferas med ryggen vänd mot kameran och endast en liten hint av ansiktet som syns?

Boka in en kostnadsfri fika med mig så kan vi tillsammans drömma och kanske kan din unika bild bli 
verklighet. 
 

Paket Glädje

Ge dig själv, någon som fyller år eller någon du bryr dig om en underbar och glädjefylld fotografering!

 

Över en kopp kaffe på café i centrala Göteborg pratar vi om dig, dina erfarenheter och drömmar.. Jag visar några exempel på fotograferingar och tillsammans planerar vi hur din unika fotografering ska genomföras. Var, hur och när. 

Dagen för fotograferingen  så möts vi på bestämd plats och fotograferar i ca 1 timma. 

Det brukar bli ca 10-20 digitala bilder och dessa skickas redigerade till dig via en länk till din mail senast 2 veckor från fotograferingstillfället.

 

2500:- ink moms

1-8.jpg

Paket Kärlek

Vacker kvinna

Stora portionen kärlek till dig själv eller någon du älskar ❤  

Vi ses över en kopp kaffe på ett café i centrala Göteborg. Jag visar några exempel på fotograferingar och tillsammans planerar vi hur din unika fotografering ska genomföras. Vi pratar om dig, dina erfarenheter och drömmar. Var, hur och när. 

Dagen för fotograferingen  så möts vi på bestämd plats. Fotograferingen pågår i ca 2 timmar. Makeup Artist ingår (räkna med ca 1 timma före fotograferingen). Efter 2 veckor ses vi för bildvisning där du kan välja 1 bild för extra redigering, utskrift och förstoring till 30x40. Ram ingår inte men kan vara behjälplig. Övriga bilder från skickas till dig via en länk till din mail senast 2 veckor från fotograferingstillfället.

 

8000:- ink moms

Mina porträtt är inte bara bilder. De är berättelser om framgång, passion och mod. De är verktyg för att marknadsföra ditt företag eller för att fira din personliga resa. Tillsammans skapar vi bilder som gör att du sticker ut från mängden, som du kommer att minnas i hjärtat och presenterar dig på bästa möjliga sätt.

Porträtt vacker kvinna

Jag fotograferar dig i en magisk miljö, med vackra kläder och med dina känslor så att just din bild blir kreativ, unik och riktigt vacker. Det är din tid nu att investera i och unna dig själv.

 

Du vackra kvinna

Porträtt vacker kvinna
Porträtt vacker kvinna
Porträtt vacker kvinna
Porträtt vacker kvinna
Porträtt vacker kvinna
Porträtt vacker kvinna
Porträtt vacker kvinna
Porträtt självkärlek
Porträtt vacker kvinna

Birgitta är en fantastisk fotograf och en underbar kvinna. Hon har det där lilla extra som fotograf och lyckas fånga varje ögonblick på ett detaljrikt sätt. Förutom en magisk morgon som vi spenderade har jag många härliga foton som minne. Tusen tack Birgitta.

Monika Tildevik

Kvinna bland vass
Porträtt vacker kvinna i höstkrans
Porträtt vacker kvinna med ormbunkar
Porträtt vacker kvinna i höstskog
Porträtt vacker kvinna

För levande och kreativa bilder. Kontakta mig för offert

Skeppspromenaden 1

417 63 Göteborg

Tel. 0739804486

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page