top of page

Porträttfotografering

I5D_1923_edited.jpg
Du vackra kvinna

 

Kanske är du en hårt arbetande kvinna? Dina barn är vuxna och flyttat hemifrån? Du är på en plats i livet där du känner att du trivs och som du vill vara på?

Du vill ta plats. Du vill visa upp dig och skrika ut att du duger, du är vacker och du är värd allt!

Kanske är du mer hemlighetsfull och vill kika fram bakom din favoritblomma, ett vackert tyg av tyll eller fotograferas med ryggen vänd mot kameran och endast en liten hint av ansiktet som syns?

 

Jag fotograferar dig i en magisk miljö, med vackra kläder och med dina känslor så att just din bild blir kreativ, unik och riktigt vacker. Det är din tid nu att investera i och unna dig själv.

Du vackra kvinna

I5D_7692_edited_edited.jpg
9R9A9856.jpg
Paket Glädje

Vi ses över en kopp kaffe i min ateljé på Hisingen. Jag visar några exempel på fotograferingar som jag gjort. Vi pratar om dig, dina erfarenheter och drömmar. Tillsammans planerar vi hur ditt unika fotografi ska genomföras. Var, hur och när. Dagen för fotograferingen så möts vi på bestämd plats. Fotograferar i ca 1 timma. Efter 2 veckor ses vi igen för bildvisning där du väljer ut de 5 st digitala bilder som ingår men kan också köpa till fler om du önskar. 3000:- ink moms

Paket Kärlek

Stora portionen kärlek till dig själv ❤ Vi ses över en kopp kaffe i min ateljé på Hisingen. Jag visar några exempel på fotograferingar som jag gjort. Vi pratar om dig, dina erfarenheter och drömmar. Tillsammans planerar vi hur ditt unika fotografi ska genomföras. Var, hur och när. Dagen för fotograferingen så möts vi på bestämd plats. Fotograferingen pågår i ca 2 timmar. Makeup Artist ingår. Efter 2 veckor ses vi för bildvisning där du kan välja 1 bild för utskrift och förstoring till 30x40. Ram ingår inte men kan vara behjälplig. Du har också möjlighet att köpa till bilder. 8000:- ink moms

I5D_7692.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Tack så mycket för ditt meddelande

För levande och kreativa bilder. Kontakta mig för offert

Skeppspromenaden 1

417 63 Göteborg

Tel. 0739804486

bottom of page